Overslaan en ga direct naar de inhoud

Scheiden, hoe nu verder?

Wat te regelen bij een scheiding? Wie gaat waar wonen? Hoe doen we het financieel? Wat betekent het financieel? Het bedrijf? De kinderen? Scheiden roept veel vragen op, waar moet je beginnen?  

Scheiden is in juridische zin eenvoudig, een scheiding goed afhandelen is maatwerk. Bij een scheiding zijn er individuele en gemeenschappelijke belangen, financiën, fiscale wet- en regelgeving, het loopt door elkaar met als gevolg dat het doel, een nette scheiding, naar de achtergrond kan verdwijnen.

Een goede begeleiding is dus essentieel. Die kan ik bieden, scheidingsbegeleiding betekent bij mij dat betekent dat ik jullie van A tot Z begeleid. We bespreken jullie wensen en ideeën over de scheiding en voor de toekomst. Jullie bepalen hoe je jullie huwelijk gaat beëindigen, van mij mag daarbij raad en daad verwachten op alle onderwerpen die bij een scheiding worden behandeld.            

Tijdens een vrijblijvende informatiegesprek kunnen jullie beoordelen of ik de specialist ben die jullie kan helpen bij jullie scheiding. 

Cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in de privacyverklaring.

Back to top